20 Mart 2011 Pazar

Yeni Sanalika Petepet

Milyonlarca üyesi bulunan Sanalika'nın yasaklanması sevenlerini üzse de oyunun yapımcısı şirket Yeni Sanalika diyebileceğimiz yeni bir oyun çıkardı: Petepet. Detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Yeni Sanalika: Petepet


Sanalika'nın mahkeme kararı gereği yasaklanmasının üzerinden bir süre geçtikten sonra oyunun yapımcısı şirket önce Sroups (www.srou.ps) adını verdiği oyunlarını, akabinde ise Petepet (www.petepet.com) adını verdikleri yeni oyunları yayınlayacaklarını duyurdular. Petepet'in duyurulmasıyla birlikte Sroups oyunu arka plana alınarak geliştirme çalışmalarına devam edilmesi kararı alındı. Daha önce yayınlanacak olan sroups yerine Petepet öne alındı.

Sanalika'nın yasağının kalkmasına rağmen site içi düzenlemeler devam ettirildi ve oyun henüz açılmadı. Bunun yerine www.sanalika.com sitesine girdiğinizde sizi Petepet'e yönlendiren bir yazı buluyorsunuz. Yani bir anlamda Sanalika açılana kadar "yeni sanalika" petepet diyebiliriz.

Petepet oyunu hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, oyunda pet adı verilen hayvanlara sahip oluyorsunuz ve bu hayvanları geliştiriyorsunuz. Oyun yapısı itibariyle Sanalika'ya göre daha rekabetçi ve maceracı diyebiliriz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz sitemizdeki diğer haberlere bakabilirsiniz. Özellikle Petepet Nedir ?  ve Petepet Nasıl Bir Oyun ? yazılarımız size oyun hakkında detaylı bilgiler verecektir. Bunun yanında Petepet Nasıl Oynanır ? yazımızda oyunu nasıl oynayacağınız hakkında bilgiler bulabileceksiniz.

Eğer anlatılanlar ışığında oyunu beğendiyseniz, merak ettiyseniz ve oyuna üye olmaya karar verdiyseniz Petepet Üye Ol yazımız size bu adımı nasıl kolayca tamamlayabileceğiniz hakkında bilgiler verecektir.

Oyunla ilgili sorularınız varsa ya da tecrübelerinizi paylaşmak isterseniz yazının altındaki yorum alanımız hizmetinizdedir.

İyi oyunlar dileriz.

Petepet Fan Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder