23 Şubat 2011 Çarşamba

Petepet Üye Ol

Ve Petepet oyunu beta aşamasında yayınına başladı. Artık oyunu oynayabilirsiniz. Petepet üye olma detayları ise yazımızda



Petepet www.petepet.com adresi üzerinden oynanabilecek bir oyun. 25 Şubat 2011 Cuma günü test yayınına başladı ve resmi site üzerinden petepet kayıtları başladı. Petepet giriş için oyun açıldıktan sonra da yine aynı sayfayı kullanacaksınız.

Petepet'in ana sayfasına girdiğinizde sayfanın orta yerinde "Hemen üye ol" yazan bir buton göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda karşınıza üyelik bilgilerinizi gireceğiniz bir form çıkacak.

Bu formu doldurup tamam butonuna tıklıyorsunuz. Eğer girdiğiniz kullanıcı adı alınmışsa yeni kullanıcı adları denemeniz gerekiyor. Akabinde işlem başarılı olduğunda mail adresinize bir mail gidiyor. Bu mailde yer alan linke tıkladığınızda hesabınız onaylanmış oluyor ve artık rahatlıkla oyununuzu oynayabiliyorsunuz.

Oyundaki sohbet sistemini kullanabilmeniz için ise ayrıca bir cep telefonu numarası girerek hesabınızı ikinci kere doğrulamanız gerekiyor. Bu durum ekstra bir güvenlik önlemi olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Elbette bu işlem mecburi değil, bu onaylamayı yapmazsanız sadece sohbet özelliğinden mahrum kalıyorsunuz ama oyununuzu oynamada herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz.

İşte hepsi bu kadar, iyi eğlenceler.

Not: Kendinizi çok kaptırmamaya dikkat edin, oyun hayatı yaşamanızın ve geleceğe hazırlanmanızın önüne geçmesin !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder