15 Mart 2011 Salı

Petepet Nedir ?

Sanalika'dan sonra şimdi de bir Petepet fırtınası esiyor. "Petepet Nedir ?" diyorsanız doğru yerdesiniz. Cevabınız bu yazıda..

Petepet Nedir

Petepet, Sanalika'nın kapanmasından sonra aynı şirketin geliştirilmesini hızlandırarak yayınladığı yeni bir macera oyunudur. www.petepet.com adresi üzerinden oynayabileceğiniz bu oyun Sanalika'ya göe oldukça farklılıklar göstermektedir.



Oyunda herkesin bir karakteri var ama bu karakteriniz Sanalika'daki gibi çok etkin değil. Burada önemli olan sizden çok sizin sahip olduğunuz pet'ler, yani hayvanlarınız. Pokemon çizgi filmine benzetebileceğimiz gibi sizin hayvanlarınız var ve bu hayvanları geliştirmeye uğraşıyorsunuz.



Pet'leriniz size ilk başta yumurta olarak veriliyor. 5 gün kadar bu yumurtanın kuluçka süresini tamamlamasını, pet'inizin yani hayvanınızın doğmasını bekliyorsunuz.



Kuluçka süresi sonucunda pet'iniz doğuyor ve eğitime hazır hale geliyor. Bu tarihten sonra ise pet'inizi geliştirmeye başlıyorsunuz. En önemli özellikleri rekabetçi oluşları olan pet'lerinizi geliştirdikten sonra isterseniz onlar ile müsabakalara katılabiliyorsunuz. Tabi petini iyi geliştiren kazanmış oluyor. Kazandıkça da tecrübeniz, puanınız artıyor.

Petepet'in hikayesini okumak için Petepet Nasıl Bir Oyun ? yazımıza; oyun oynama hakkında diğer bilgiler için Petepet Nasıl Oynanır ? yazımıza bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder