15 Mart 2011 Salı

Petepet Nasıl Oynanır ?

Petepet oyununu oynayanlar hızla artıyor. Siz de bu oyunu oyanayanlar arasında olmak istediniz ancak oyun hakkında pek bilginiz yok. İşte bu yazımızda Petepet ile ilgili özet bilgiler ve "Petepet Nasıl Oynanır ?" sorunuzun cevabını bulacaksınız.


Petepet, Sanalika ve Sroups'un da yapımcısı olan Oyun Stüdyosu firmasının yeni bir oyunudur. www.petepet.com adresi üzerinden yayınlanmaktadır. 18 Mart 2011 Cuma günü oyunun beta adı verilen deneme sürümü yayınlacanak, yani oyun herkes tarafından oynanabilir olacaktır. İlerleyen günlerde ise oyunun facebook üzerinden de oynanabilmesi beklenmektedir.

Petepet Nasıl Oynanır ?
Petepet', oynayabilmeniz için petepet açıldıktan sonra www.petepet.com sitesi üzerinden siteye giriş yapıp "Hemen Üye Ol" yazısına tıklayarak üyeliğinizi tamamlıyorsunuz. Sonraki aşamada kendinize pet adı verilen hayvanlarınızdan seçiyorsunuz. Tabi bu hayvanlar yumurta olarak veriliyor. Eğer Vip üyelik ve hızlı çıkarma gibi seçeneklerden satın almazsanız hayvanınızın çıkmasını 5 gün kadar beklemeniz gerekiyor.


Bu kuluçka süresi sonucunda pet'iniz yumurtadan çıkıyor ve eğitilebilir hale geliyor. Bu aşamadan sonra ise petinizi eğitmeye başlıyorsunuz. Petiniz seviye seviye gelişiyor ve diğer pet'ler ile müsabakalara katılıyor. Ancak eğitim aşamasında da bazı kısıtlar var. Mesela eğer VİP üye olmazsanız pet'inizi 3. seviyeye kadar geliştirebiliyorsunuz. Bu da çok uzun vadede pet'inizin vip üye olanlarla yapacağı müsabakalarda güçsüz kalabileceği anlamına gelebiliyor. Yine de eğitim sürecinde sizin yapabilecekleriniz pet'inizin yeteneklerini oldukça etkileyebilmektedir.

Petepet'in hikayesini okumak için Petepet Nasıl Bir Oyun ? yazımıza; oyun hakkında diğer bilgiler için Petepet Nedir ? yazımıza bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder