20 Mart 2011 Pazar

Petepet Müsabaka

Petepet Müsabaka'larına hazır mısınız?

Petepet'in resmi sitesi www.petepet.com üzerinde yapılan açıklamaya göre 25 Mart 2011 Cuma günü Petepet Arena ve Petepet Müsabaka özellikleri açılacak! Oyun hakkında pek bilginiz yoksa öncelikle oyunla ilgili bilgi edinmek için Petepet Nedir ? yazımıza bakabilirsiniz.

Petepet Müsabaka'larına Hazır mısınız ?

Henüz Arena ve Müsabaka özellikleri açılmadığı için elimizde net bir bilgi olmasa da merak eden oyuncular için bir ön bilgi verelim istedik. Bildiğiniz üzere petepet oyununda pet adı verilen hayvanlarınız var ve bunlar geliştirilmeye müsait karakterler. Petepet'in hikayesinde (Petepet Nasıl Bir Oyun ?) anlatıldığı üzere bu pet'ler oldukça da rekabetçi, savaşçı hayvanlar. Yani aslında her şey çok açık. Siz bu hayvanlarınızı en iyi şekilde geliştirip müsabakalara yani savaşlara sokacaksınız, kazandıkça da oyundaki skorunuz artacak ve hayvanınız gelişecek. Eğer izlediyseniz bunu pokemon isimli çizgi filim örneğinden çıkarabilirsiniz.

Tabi bu özellikler henüz açılmadığı için elimizde net bilgiler yok. Ancak en son gelişmeleri yine buradan duyurmaya devam ediyor oalcağız. Siz de bildiklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder