23 Şubat 2011 Çarşamba

Petepet Üye Ol

Ve Petepet oyunu beta aşamasında yayınına başladı. Artık oyunu oynayabilirsiniz. Petepet üye olma detayları ise yazımızda



Petepet www.petepet.com adresi üzerinden oynanabilecek bir oyun. 25 Şubat 2011 Cuma günü test yayınına başladı ve resmi site üzerinden petepet kayıtları başladı. Petepet giriş için oyun açıldıktan sonra da yine aynı sayfayı kullanacaksınız.

Petepet'in ana sayfasına girdiğinizde sayfanın orta yerinde "Hemen üye ol" yazan bir buton göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda karşınıza üyelik bilgilerinizi gireceğiniz bir form çıkacak.

Bu formu doldurup tamam butonuna tıklıyorsunuz. Eğer girdiğiniz kullanıcı adı alınmışsa yeni kullanıcı adları denemeniz gerekiyor. Akabinde işlem başarılı olduğunda mail adresinize bir mail gidiyor. Bu mailde yer alan linke tıkladığınızda hesabınız onaylanmış oluyor ve artık rahatlıkla oyununuzu oynayabiliyorsunuz.

Oyundaki sohbet sistemini kullanabilmeniz için ise ayrıca bir cep telefonu numarası girerek hesabınızı ikinci kere doğrulamanız gerekiyor. Bu durum ekstra bir güvenlik önlemi olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Elbette bu işlem mecburi değil, bu onaylamayı yapmazsanız sadece sohbet özelliğinden mahrum kalıyorsunuz ama oyununuzu oynamada herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz.

İşte hepsi bu kadar, iyi eğlenceler.

Not: Kendinizi çok kaptırmamaya dikkat edin, oyun hayatı yaşamanızın ve geleceğe hazırlanmanızın önüne geçmesin !

Petepet Hileleri

Her oyunda olduğu gibi petepet'te de hilelerin olacağını tahmin etmek zor değil. Peki nedir bu hileler?

Petepet henüz resmi olarak açılmadığı için hangi hilelerin olduğunu bilmek zor. Ancak para hilesi başta olmak üzere pek çok hilenin olacağını tahmin ediyoruz. Petepet ile Sanalika'nın da ortak para havuzunuzu kullanacak olması konunun önemini daha da artırıyor. Yani Sanalika'da önem kazanan hileler aynı şekilde burada da önemli olmaya devam edecek gibi duruyor.

Oyun açıklandıktan sonra en son ve güncel petepet hileleri bu sayfamızda yer alacak. Bizi bu sayfa üzerinden ya da facebook grubumuzdan takip edin, kârlı çıkın !

Petepet Oyna

Sanalika'nın yapımcısı Oyun Stüdyosu firması tarafından yeni bir oyun geliştirildi: Petepet
Detaylar yazımızda..

Aslında Sanalika'nın kapanmasıyla oyuncular olarak yeni oyun sroups'un açılmasına konsantre olmuştuk. Ancak Sroups'un açılmasından kısa bir süre sonra petepet'in de açılacağını öğrenmemiz süpriz bir haber oldu.

Petepet henüz çok yeni ve saklanan bir oyun. Bu nedenle elimizde pek veri yok.

Petepet Oyna - Logo

Ancak ilk gelen bilgilere göre oyunla ilgili şu ipuçlarını vermek mümkün:

Oyun 25 Şubat 2011 Cuma günü açılacak.
Pet İngilizce'de hayvan demek. Oyunda siz kullanıcılar olarak hayvan karakteri yetiştireceksiniz.
Daha önce  kapanan ve henüz açılmayan Sanalika oyuncuları için de bir müjde var. Sanalika hesabınızdaki paraları bu oyunda kullanabileceksiniz.

Şimdilik gelişmeler böyle. Yakında detaylar belli oldukça biz de buradan açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Facebook sayfamıza katılın, gelişmelerden haberdar olun